HEGE JENSEN


PARTILEDER


Født: 1971

Bosatt: Ilseng, Stange kommune


Jeg har vært politisk engasjert siden 1999 med tidligere medlemskap i Fremskrittspartiet. I 2017 var jeg med og stiftet Norsk Folkerettsparti. Jeg har mere enn 20 års erfaring i politikken med verv i lokallag- og fylkesstyre. Som folkevalgt har jeg sittet som fast medlem i Stange kommunestyre, fast medlem i Fylkestinget i Hedmark og 1. vara til Stortinget. I tillegg har jeg erfaring fra ulike råd og utvalg. For å nevne noe har jeg sittet i planutvalg, eiendomsskatteutvalg, funksjonshemmedes råd, kontrollutvalg, arbeid og sosial og transport og kommunikasjon. Jeg har et samfunnsengasjement og går «all in» i saker som berører enkeltmennesket.


Politisk er jeg mest opptatt av saker som berører de svakeste gruppene i samfunnet og at menneskerettighetene blir etterlevd. Dette er også grunnen til at jeg ønsker et skifte, et skifte som gjør en forskjell til fordel for de som ikke blir hørt eller sett i samfunnsdebatten. Ingen sak er for liten, kanskje for politikeren, men ikke for den det gjelder! Derfor medlemskap i Norsk Folkerettsparti.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å klikke på "Godta" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Informasjonskapslene gjelder for alle våre nettsider med addresse .norskfolkerettsparti.no

Les mer
Godta